Concurs de maridatge amb panallets.

El passat divendres vam fer una activitat diferent: Un concurs per grup que es tractava de crear un panellet que pogués harmonitzar-se amb un vi específic.

Olors a trufa, anxova, oliva, guacamole, taronja i alfàbrega, es podien apreciar a la sala.

Després de tastar el panellet de foie maridat amb vi dolç, i el de codony amb caviar, el de trufa tomàquet i alfàbrega, va sortir guanyador, tot i que pel meu gust, un vi sobre lies i un sabor tan consistent com la trufa no era del tot harmoniós. Malgrat això, el panellet guanyador estava boníssim.

Per la part del grup dels professors, un panellet maridat amb vermut que contenia pell de taronja dins junt amb anxova, em va semblar molt original, llastima que tingui certa mania al vermut i no pugui ni tan sols olorar-lo sense posar cara de fastig.

Sense cap dubte, va ser una activitat original i divertida, que es va allargar amb els companys de classe fent una copa de vi al bar de la cantonada, Salut!!

Deixa un comentari